Noodverlichting

Noodverlichting is essentieel voor een efficiënte en veilige ontruiming in geval van een noodsituatie. Wij bieden noodverlichting aan van Famostar. Famostar heeft al 65 jaar ervaring in het ontwerpen en de productie van noodverlichting.

Vluchtrouteaanduiding

Goede vluchtrouteaanduiding zorgt er voor dat mensen de dichtstbijzijnde vluchtroute zo snel mogelijk kunnen vinden in een noodsituatie. Vluchtrouteaanduiding moet daarom opvallen en volledig betrouwbaar zijn. Famostar heeft verschillende handige functies ontwikkeld waardoor de vluchtrouteaanduiding optimaal werkt én opvalt wanneer dat nodig is.

Voorbeelden van vluchtrouteaanduiding

Wil je vluchtrouteaanduiding bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting zorgt ervoor dat vluchtwegen en obstakels, hoogteverschillen of richtingsveranderingen op de vluchtroute zichtbaar zijn en blijven bij spanningsuitval. Op deze manier kunnen mensen veilig en gecontroleerd het gebouw verlaten.

Voorbeelden van vluchtwegverlichting

Wil je vluchtwegverlichting bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Anti-paniekverlichting

Anti-paniekverlichting zorgt ervoor dat een groep mensen veilig een ruimte kan verlaten op het moment dat de stroom is uitgevallen. In het donker zoeken naar een deur geeft vaak onveilige situaties en veroorzaakt paniek bij mensen.

Voorbeelden van anti-paniekverlichting

Wil je anti-paniekverlichting bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Offerte op maat

Wil je noodverlichting bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.