Brandblussers

Een brand kan grote gevolgen hebben en ernstige schade veroorzaken. Het is daarom belangrijk om brandblussers in uw pand te hebben waarmee u een beginnende brand kunt bestrijden.

Soorten brandblussers

Fire Safety Scheffer werkt met verschillende soorten brandblussers, zo is er voor elke situatie een oplossing. Wij adviseren u graag welke brandblusser geschikt is voor uw pand. Wij voorzien uw pand o.a. van de volgende brandblussers:

Ideale oplossing om nevenschade te vermijden.

Ideale oplossing om branden te blussen zónder dat er veel rotzooi en blusschade achterblijft.

Ideale oplossing om grote branden op te lossen. Poederblussers hebben namelijk een groot blusvermogen.

Heeft u veel elektronisch apparatuur of schuilt er gevaar voor vloeistofbranden? Dan is een Co2 brandblusser de ideale oplossing!

Staan er in uw zaak veel elektrische fietsen of auto’s? Dan is het aan te raden een Lithium brandblusser aan te schaffen.

De vet brandblusser of ABF brandblusser is een allround oplossing en is geschikt voor iedereen.

BRANDBLUSSERS VOOR ELKE SITUATIE

Brandblussers zijn er in diverse variëteiten. Van poeder brandblussers en spray brandblussers tot schuim brandblussers. Er zijn draagbare-, verrijdbare- en automatische brandblussers. Fire Safety Scheffer biedt een compleet assortiment gekwalificeerde en goedgekeurde brandblussers voor elke situatie.

Brandblusser onderhoud

Neemt u brandbeveiliging af bij Fire Safety Scheffer, dan zorgen wij voor het juiste onderhoud! Brandblussers en andere brandbeveiliging moet jaarlijks gecontroleerd worden. Fire Safety Scheffer is u graag van dienst voor al uw brandblusser onderhoud en controles.

Heeft u al brandblussers in uw pand, en zoekt u iemand voor het onderhoud? Ook dan bent u bij Fire Safety Scheffer aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij de aanschaf van de juiste brandblusser(s). Neem contact met ons op voor een offerte op maat.